Klump i underlivet kjønnsleppe

Kul/klump i underlivet - Gynekologi og graviditet Spørsmål- hevelse klump/kul" på indre Behandling for soppinfeksjon og kul i kjønnsleppene Klump i indre kjønnsleppe Hei, jeg er en kvinne på 44 år som den siste uken har fått en mer og mer merkbar kul/klump i underlivet. Denne klumpen sitter nederst i ytre venstre kjønnsleppe og kjennes nesten ut som en stein i en testikkel når jeg trykker på den. Du har oppdaget en klump bakpå høyre kjønnsleppe. Kul i vaginaen og løs kjønnsleppe Kreft i de ytre kvinnelige kjønnsorganene - Kreftforeningen Kul i ytre kjønnsleppe Dette kan ha flere forklaringer, og jeg kan ikke si noe sikkert uten å ha undersøkt deg selv. Men det er helt riktig at dette kan dreie seg om en betent kjertel. Vi har mange, små kjertler i underlivet, som skal lage både talg og andre væsker. Idag da jeg kjente der nede og så i speilet så så jeg at det var en liten hevelse på den indre kjønnsleppa, og også en slags "kul/klump" der. Det klødde litt fremdeles da, var litt ubehagelig og sved bittelitt da jeg tok på det., brukte eves intimvask, og etterpå klødde det ikke.

Sexy stockings tantra massasje oslo

Omtrent samme strls også, kanskje litt mindre. Vi har mange, små kjertler i underlivet, som skal lage både talg og andre væsker. Da kan man trenge antibiotika eller annen behandling. Ikke har jeg hatt genital herpes, ikke sopp, ikke andre sykdommer der nede.). Har seg slik at jeg av og til masturberer med pute da jeg synes det er ekstra deilig, og det gjorde jeg i går kveld. Jeg ønsker deg alt godt! Hei jente, det kan være en tilstoppet talgkjertel. Sex siste gang for en uke siden. Vi har èn kjertel i hver kjønnsleppe. Tar jeg på det nå gjør det kun bittelitt vondt hvis jeg trykker på det, ellers ingenting. Men det er helt riktig at dette kan dreie seg om en betent kjertel. Og du har aller mest sannsynlig ikke har økt risiko for kreft, selv om faren din har kreft. Så finnes det to, større kjertler som ligger «i» kjønnsleppene, litt baktil. Så skjønner jeg at en kan bli ekstra redd og engstelig når noen rundt en har kreft.

veldig store, varer lenge eller bare blir større, bør man gå til lege. Er dette noe som bare kommer til å forsvinne av seg selv? Det går helt fint å gå på do og tørke seg. Fornuften min sier at ting som kommer fort ikke er feks kreft, men helle kanskje en slags infeksjon, men jeg klarer ikke tenke på annet. Men, dette er ikke noe farlig. Om meg: gift, to barn, har brukt hormonspiral de siste 10 år uten problemer. Dette kan du også snakke med lege eller helsesøster. Det kan være lurt om du forteller det til søsteren din, eller til foreldrene dine, så du får hjelp og støtte. Idag da jeg kjente der nede og så i speilet så så jeg at det var en liten hevelse på den indre kjønnsleppa, og også en slags "kul/klump" der.


Deilige pupper norwegian porn star


Denne klumpen sitter nederst i ytre venstre kjønnsleppe og kjennes nesten ut som en stein i en testikkel når jeg trykker på den. Den er øm å trykke på, og jeg kjenner den hele tiden, men det thai massasje oslo happy ending granny sex er ikke så thai massasje oslo happy ending granny sex plagsomt at jeg vil si det gjør direkte vondt. Anonymous poster hash: d5666.10e. Problemfrie svangerskap og fødsler. Aldri hatt underlivsproblemer eller underlivssykdommer før, ellers frisk, bruker ingen medisiner. Hei, du har oppdaget en klump bakpå høyre kjønnsleppe. Dette kan ha thai massasje oslo happy ending granny sex flere forklaringer, og jeg kan ikke si noe sikkert uten å ha undersøkt deg selv. Noen ganger blir utførselsgangene til kjertlene tette, og da kan det danne seg betennelse og cyster. Dersom det gjør vondt kan det være en infeksjon der. Hva kan dette være? Dersom det ikke gjør vondt skal du bare la den være i fred og den går tilbake av seg selv. Cyster er litt som kviser. Slike cyster og betennelser i kjertler kan godt gå over av seg selv. Hadde det ikke vært ferie og fastlegen stengt hadde jeg henvendt meg der, men håper kanskje du kan roe meg ned litt så jeg kan nyte de siste ferieukene også. Det er tilfeldig hvilken side dette. Prostatakreft kan kun menn få, siden det er kun menn som har prostata (en kjertel under urinblæren). Senere på kvelden så kjente jeg at det klødde noe innmari der nede og jeg klødde meg ganske mye og kanskje litt hardt. Dette skal bli mindre og mindre, og gjør det ikke det, bør du gå til fastlegen din, eller til lege ved Helsestasjon for ungdom. Hei, jeg er en kvinne på 44 år som den siste uken har fått en mer og mer merkbar kul/klump i underlivet. Det klødde litt fremdeles da, var litt ubehagelig og sved bittelitt da jeg tok på det., brukte eves intimvask, og etterpå klødde det ikke. Aktiv, trenger annenhver dag, normal vekt. Men jeg skjønner godt at det kan være vanskelig når en av foreldrene dine får kreft. Da kan det være at du må til lege, og du må snakke med en voksen hjemme.


Xdating com innlogging mo i rana

Hvis en får en betennelse her, kan en få en ganske stor og øm cyste. De siste dagene har jeg i tillegg fått en liten, rød klump helt i starten av den indre kjønnsleppen. Denne er litt øm når jeg tar på den, men går ellers ganske i ett med huden der nede. I pakningsvedlegget til Canesten står det at man ikke skal gjenta behandlingen dersom det ikke ga resultater første gang, uten å kontakte lege. Klump i indre kjønnsleppe. Nå isted så fingret jeg, men det klødde veldig så jeg klødde samtidig. Og så merket jeg at indre kjønnsleppen var hoven.

klump i underlivet kjønnsleppe