Norges rareste navn stjørdalshalsen

Hun ene var gravid og sa at hun kikket på dødsannonsene, for der var det mange navn som er på vei til å bli skikkelig sjeldne. Love Joy, og den norske bloggeren Jonas Philipe Svendsen søkte nylig om å få legge til Sigurd, Magne, Nils, Henry og Marve, samt å endre etternavnet sitt til von-Svendsen. Her er noen av de særeste og mest kreative vi kunne finne. Noen er lange, noen er korte, men til felles har de alle at de er uvanlige, kreative og sære. Før hadde vi ikke mulighet til å sjekke opp hvilke navn som var vanlige eller ikke, og mange endte derfor opp med å kalle barna sine akkurat det samme. Sære navn i Norge, foto: Jonas Philipe Svendsen. Fortell oss i kommentarfeltet under. Ifølge Jørgen Ouren, som er navnestatistiker i Statistisk sentralbyrå, stemmer det at de «gammeldagse» navnene har blitt populære igjen, og slik har det alltid vært. Går i bølger De siste årene har vi sett at svært mange velger å gi barna sine såkalte «gammeldagse navn som mange kanskje forbinder med besteforeldrene eller oldeforeldrene sine. Sjekk dødsannonsene Vil du finne et sjeldent navn, finnes det flere metoder.

One night stand free website horten

Navnene kjendiser velger å gi barna sine, pleier nemlig å sette i gang en kjedereaksjon, forteller han. Har en oversikt over navnene som var svært uvanlige i 1801. Det går hele tida i bølger. Jensenette, mjella, ououg, perline, rosine, tekkla, guttenavn: Addias. Hele poenget med disse navnebølgene er at populære navn etter en stund blir utslitte og oppbrukte, og dermed forsvinner, forteller han. Når disse navnene ikke lenger er i bruk, får de en renessanse og blir populære igjen. Artikkelen fortsetter under annonsen, et eksempel på et «gammeldags» navn som har blitt superpopulært igjen, er det nydelige jentenavnet Tomine. Vi har sjekket, og tro det eller ei - disse navnene er fortsatt usedvanlig sjeldne i dag. Siden vi i dag har oversikter over de mest populære navnene,  oppfordrer jeg foreldre til å unngå disse og heller velge et navn som skiller seg ut fra mengden. Jeg møtte en gang en mamma i barnehagen som sa til meg: «Hadde jeg visst at det navnet jeg valgte til datteren min var så vanlig, ville jeg aldri ha valgt det».

Rare navn - Spr k - VG Nett Debatt Navn, barnenavn - Verdens rareste navn Verdens morsomste (og virkelige) navn! Var det Radio 1 som hadde k ring av norges rareste navn? Da vant Hassan Isbilen knepent foran Durdei Disenbroen. Det rareste navnet vi har i Norge er vel Espen Thoresen Hv rsaagod Takkskalduha. Urhines Kendall Icy Eight Special. Her er navnene som f r oss til Tenk at noen kan ha s merkelige navn! Navnene ingen vil ha - Dagbladet Ja, du h rte riktig. Et barn som er oppkalt etter det ulovlige stoffet ketamin. Plutselig var ikke ditt navn s ille Etter ha stusset p en del navn de siste ukene etter v r s ken p nye morsomheter bestemte. Noen navn f r oss rett og slett til le, og ofte er det nok navn fra fortiden som har denne virkningen p oss.
Erotikk gratis erotikk på nett

9.6k, delinger, både ute i verden og i Norge finnes det folk som har valgt ganske så sære navn. 9.6k, delinger, kommentarer comments. Her har dere verdens morsomste navn fra virkelige personer: trykk side 2 FOR siste 10 bilder. Tenk utenfor boksen Dersom du ikke ønsker at barnet ditt skal ha samme navn som fem andre i klassen sin når den tid kommer, bør du ifølge Ouren undersøke hvilke navn som er i vinden akkurat. Men det kan ta fryktelig lang tid. Jonas Philipe Rosablogger Svendsen, og er svært fornøyd med sitt nye navn. Ja, det er faktisk et ekte navn, og Adolph ga også navnet til sin sønn, Hubert Blaine Jr som lærte å uttale det i en alder av tre år! Hvis du vil ha et helt spesielt navn til barnet, foreslår vi derfor et av disse. Ut fra SSB-statistikk har ingen eller færre enn fire personer i Norge disse navnene i dag: Jentenavn: Aldri, ragla.